Om Ringe Svømme-Klub

Ringe Svømme-Klub blev stiftet den 15. april 1967. I de første år kørte klubbens medlemmer hver tirsdag og torsdag til Ollerup for at træne på 3 baner. I 1974 opførte Ringe Kommune en ny og moderne svømmehal i forbindelse med idrætshallen, som straks blev taget i brug af Ringe Svømme-Klub. Klubben er i dag vokset til over 1000 medlemmer fra hele Midtfyn i alderen 0-85 år, som gør os til en at de største foreninger i Faaborg-Midtfyn kommune. Se længere indslag om klubben
 
 
 
Vi holder stadig til i svømmehallen i :
Idrætscenter Midtfyn
Søvej 34
5750 Ringe
 
Ringe Svømme-Klub er en klub for bredden, hvor vi sætter leg, læring og fællesskabet højt. Det skal være sjovt at komme til undervisning og træning.
Vi vil sikre at så mange som muligt bliver fortrolige med vand, og opdager glæden ved svømning.
Ringe Svømme-Klub giver også mulighed for at udvikle sin svømning, og deltage i konkurrence både lokalt, regionalt og nationalt. Vi har et godt klub miljø, som betyder vores svømmere med glæde opholder sig mange timer i vandet og i svømmehallen.
 
Det er ikke Ringe Svømme-Klubs mål at være størst. Vi arbejder langt mere målrettet mod hele tiden at udvikle os og skabe de bedste betingelser for, at alle medlemmer kan få den bedste svømmeoplevelse og læring, og samtidig tilbyde en bred vifte af arrangementer, til glæde for ikke blot klubbens medlemmer, men også den midtfynske befolkning.
 
 

Rutevejledning