Info

Gravid og efterfødsel i varmt vand og Aquamotion:

Ønsker du at tilmelde dig graviditets- og efterfødselgymnastik i varmt vand, er der i denne sæson ikke et særskilt hold, men du vil kunne få præcis det samme gymnastik og samme resultat på et af de to AquaMotionhold.

Vi foreslår dig at ringe til holdets instruktør, Jette Elmann på 22 48 64 17, for at høre nærmere. 

Aquamotion for gravide og efterfødsel, det er noget der batter!

Kom i form før og efter din fødsel på en effektiv og skånsom måde for led og muskler. Undervisningen foregår i varmtvandsbassin på 32 grader med og uden redskaber. Motion i vand er en af de bedste motionsformer, når du er gravid. Du forbedrer din fødsel for dig og dit barn. God form gavner både graviditet, fødsel og efterfødsel.

Du behøver ikke kunne svømme for at være med.

 

Har baby og barsel gjort kroppen ”flad”

-      så prøv Aquamotion i varmtvandsbad!

 

3 udtalelser fra 3 tidligere deltagere:
Maria:

”Det er så fedt, at føle sig motioneret godt og grundigt igennem uden at det gør ondt. At man kan hoppe, løbe, sjippe, styrketræne og strække sin krop - helt uden snærende bånd eller en mave der altid er i vejen. Dette er den eneste form for motion jeg har prøvet, der opfylder alle krav jeg overhovedet kan have!”

Anne Kathrine:

”Jeg har været rigtig glad for at starte op til Aquamotion igen efter fødslen. Det har hjulpet mig lige så meget efter fødslen, som før min fødsel. Det er svært at komme i gang igen efter en fødsel. For mit vedkommende, fik jeg kejsersnit og dermed skulle passe på i 3 mdr, med at løfte og overbelaste mine mavemuskler. 

Med Aquamotion kunne jeg starte på en måde, der ikke belastede mine mavemuskler på samme måde, som hvis jeg gik i fitness.”

Mette:

”Jeg har gået til Aquamotion hos Jette i et år nu - det er en helt fantastisk måde at komme ud og få rørt sig på samt få noget motion. Få arbejdet godt med sin krop. For et år siden, da jeg startede hos Jette, havde jeg født min dreng. Det var dejligt at få gang i kroppen, og hvis jeg troede, jeg stadigvæk havde mavemuskler efter fødslen, så blev jeg klogere!”

Om varmtvandsbassinet:

  • Altid mindst 34 grader varmt.
  • Handicapvenligt – nem adgang ned i bassinet.
  • Vanddybde ca. 140 cm
  • Toilet med brus 5 meter fra bassinet.
  • God plads til 16 aktive voksne i vandet

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ringe Svømmehal/Ringe

Rutevejledning