Info

TEEN HOLD - TN

13 TIL 19 ÅR
STORE BASSIN


Nyt hold fra sæson 22-23!!!
Teen-holdet er for svømmere, som er ældre end aldersgrænserne for både Ø- og ØX-hold. Ja, holdet er jo netop for alle teen-agere!
Undervisningen er tilpasset denne aldersgruppe, og vi håber med dette nye hold at kunne samle et helt hold af ældre svømmere, der fortsat har glæden ved at svømme, træne, dygtiggøre sig – og yderligere opbygge venskab med andre ligesindede.

På holdet arbejdes videre med de 4 grundlæggende færdigheder: Vejrtrækning, balance, bevægelse og elementskift, med fokus på glæden ved vand.
 
Undervisningen foregår fortsat gennem en kombination af struktureret leg og en masse forskellige vandaktiviteter. Der arbejdes med crawl, rygcrawl og brystsvømning, og der svømmes også længere sammenhængende distancer, så der også er mulighed for at forbedre konditionen.  
 
Vi forventer fra starten af sæsonen, at du føler dig helt tryg i og under vandet og behersker svømmearterne, så du kan svømme mindst 25m i alle tre discipliner.
 
Det forventes, at der svømmes med svømmebriller, og at det lange hår sættes op med en elastik eller en badehætte, så det ikke generer vejrtrækning eller udsyn.
 
Som svømmer på teen-holder er det muligt (men ganske frivilligt!) at deltage i udvalgte stævner og aktivitetsdage i det omfang, man har lyst og mulighed. For eksempel RSK-klubmesterskaber, Julestjernestævnet og DÅM-DÅM-Galla-stævnet.
 
På dette hold lærer du:
-       At blive endnu bedre til at svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning
-       At svømme 200m uden at stoppe eller holde ved kanten eller banetorve
-       At kunne lave forskellige spring fra startskamlen (blandt andet at hoppe på hovedet)
-       At sætte af fra kanten
-       At trække vejret under svømningen

Vi glæder os over at tilbyde dette nye hold og håber, det bliver et eftertragtet hold, hvor der bliver arbejdet godt igennem på banerne!


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ringe Svømmehal/Ringe

Rutevejledning