Konkurrencehold + (K+) udtaget hold

  • Svømmere i alderen 12 år og ældre

K+ er ligesom K1 og K2 et hold hvor konkurrencesvømning er i centrum. På K+ trænes både teknik og kondition, samt dryland-træning med fokus på styrke, smidighed og skadesforebyggelse.

K+ tilbyder træning til de svømmere, som pga. skader eller andet ikke forbedrer sig som ønsket. K+ er et sideløbende hold til K1 og K2, og er samtidig et tilbud til svømmere, som enten selv ønsker at trappe ned, eller som af den ene eller anden grund ikke længere kan være med på K1 og K2.

På K+ er der både fokus på at blive skadesfri, samt personlig udvikling. For den enkelte svømmer kan fokus også være fortsat at svømme konkurrencesvømning på et mindre elitært plan end på K1 og K2.

Der kræves fuld forældreopbakning, så dagligdagen som konkurrencesvømmer i Ringe Svømme-Klub kan hænge sammen med skole og andet. Det forventes altså at svømning prioriteres både af svømmer og forældre, og at der tages aktivt del i live i og omkring konkurrencesvømning i Ringe Svømme-Klub.

Har du spørgsmål, eller er interesseret i at høre mere, er du velkommen til, at kontakte medlemmer af Ringe Svømme-Klubs konkurrence-udvalg, eller den nuværende træner på K1.

Link til informationer vedr. K+ :
 
 

Rutevejledning