Klubmodul henter siden
(K2) Konkurrencehold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

KONKURRENCE

Konkurrence svømning i Ringe Svømme-Klub er et tilbud til børn og unge der vil mere end bare lære at svømme. Man bliver typisk udtaget til konkurrence hold fra svømmeskolen.Vi har et kvalificeret og motiveret hold af gode trænere, som hele tiden sørger for at udvikle og dygtiggøre de unge talenter.
 
 

KONKURRENCEHOLD K2

Er et hold for de svømmere, som trænerne vurderer, har et højt nok niveau til at komme på klubbens 2. hold. Dette hold er for de svømmere, som vil konkurrencesvømning. Der er træning 4 gange om ugen, og heraf er 3 gange med dryland-træning. Stævnedeltagelse er en vigtig del af konkurrencesvømning, og svømmerne forventes at deltage i stævner. Svømmerne på K2 arbejder mod deltagelse i fynske og regionale mesterskaber. For de dygtigste arbejdes der mod deltagelse i vestdanske og danske mesterskaber.

KONKURRENCEHOLD K1

For de ældre og dygtigste konkurrencesvømmere er der mulighed for at komme på klubbens 1. hold – K1. Der er her træning 6 gange om ugen med dryland de 4 af gangene. K1 svømmerne arbejder sammen med træneren med at sætte sig mål for deres svømning, og for mange er dette en målsætning om deltagelse i nationale mesterskaber.

KONKURRENCEHOLD K+

Sideløbende med K1 og K2 findes K+.
K+ er for svømmere, som ønsker en intensiv og alsidig træning, men ikke har kvalifikation til de større mesterskaber som prioritet.
På K+ prioriteres træningerne højt, og der forventes at man deltager i klubbens egne stævner, samt enkelte stævner udenfor Fyn.
Det forventes at man deltager til min. 3 træninger om ugen, og at man kan gennemføre hele træningen.
Læs mere
Startdato
05.09.2020
Slutdato
04.05.2021
Tid/Sted
Tirsdag 18:50-20:10 Ringe Svømmehal, Ringe Torsdag 17:30-19:00 Ringe Svømmehal, Ringe Fredag 15:50-17:20 Ringe Svømmehal, Ringe Lørdag 09:50-11:00 Ringe Svømmehal, Ringe
Pris
500,00 kr.
75% rabat fratrukket.

Rutevejledning