Klubmodul henter siden
(B13) Begynderhold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

BEGYNDERHOLD

Børn fra 5 til 7 år 

Begynderholdene fokuserer og bygger videre på glæden ved vand, både gennem strukturerede lege og diverse svømmeøvelser. Der arbejdes med bevægelse og balance i vandet. 


På begynderholdene både leger og træner vi svømningen ind. Gennem forskellige øvelser arbejder vi med teknikken i crawl og rygcrawl. De andre svømmearter (brystsvømning og butterfly) bliver introduceret med fokus på delfinbevægelsen i butterfly og bensparket i brystsvømning.


For at børnene får mest muligt ud af undervisningen anbefaler vi, at børnene bruger svømmebriller. Desuden vil vi gerne holde svømmeveste og luffer samt dykkermasker væk under træningen, da de forstyrrer børnenes fornemmelse for vandet og indskrænker muligheden for at bevæge sig frit i vandet. Bælte kan bruges alt efter niveau, øvelser og aktiviteter.


Når barnet rykker videre fra begynderholdet er målet, at det skal kunne:

  • Svømme med svømmebriller
  • Svømme crawl med kroppen i vandoverfladen og hovedet under vandet.

Arme fremføres over vandet (gerne strakte) og vejtrækning foregår til siden

  • Svømme rygcrawl med kroppen, hovedet og hoften i vandoverfladen.

Armene fremføres over vandet (gerne strakte). Knæene skal helst blive under vandet i bensparket

  • Lave en kolbøtte i vandet
  • Svømme 2 baner (25 m) i det lille bassin uden at røre bunden og uden at holde pause
Svømme 25 m. i det store bassin (1 bane), som forsøges øvet flere gange i sæsonen

Begynderhold i varmtvandsbassin – forælder med i vandet!

Børn fra 5 til 7 år

Holdoversigt:
Tirsdag 16.30-17.00: BVV1 (varmtvandsbassin)
Torsdag 16.00-16.30: BVV2 (varmtvandsbassin)

BVV hold er for svømmere, som dels er ældre end på de fleste B-hold og dels for børn, der er kuldskære / lidt ”frossen-pind” - og måske også lidt eller mere vandskrække. Børnene kan godt være 8 år.
Derfor har vi oprettet dette hold, hvor børnene kan komme i gang med svømning, blive fortrolige med vandet, nyde at være i det våde element og opleve glæden ved at bevæge sig frit i vandet.

Svømmeundervisningen er tilpasset denne alders- og børnegruppe. Der forventes ingen forkundskaber, og programmet bliver kun langsomt udbygget i takt med børnenes lyst og interesse, så vi er sikre på, de glæder sig til at komme i svømmehallen hver gang!

Vanddybden i varmtvandsbassinet er ca. 140 cm. Derfor er det nødvendigt, at der er en forælder med i vandet, med hvert barn. Som forælder har du en vigtig dobbeltrolle. Du skal på den ene side sørge for at give en masse tryghed til dit barn, og på den anden side også huske at frigøre dig fra barnet i en proces, der fortsat giver tryghed og glæde hos barnet, men som meget gerne skal sikre, at barnet i løbet af sæsonen kan klare sig selv i vandet.

 
Læs mere
KUN FOR BØRN I 1. OG 2. KL TILMELDT SFO - NORDAGERSKOLEN
Startdato
03.09.2019
Slutdato
28.04.2020
Tid/Sted
Tirsdag 15:00-15:40 Ringe Svømmehal, Ringe
Pris
265,00 kr.
75% rabat fratrukket.

Rutevejledning