Klubmodul henter siden
Træningslejr Malaga 2019
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Ringe Svømme-Klub inviterer hermed de fire K-hold på træningslejr i Málaga, Spanien, i efterårsferien 2019.

Træningslejren bliver en 8-dages tur, hvor første og sidste dag er rejsedage.

Der er altså 6 hele dage i Málaga, der ligger blot 6 km fra lufthavnen i Málaga.

Indkvartering foregår på Sports Residence Arunda i Málaga på 3 og 4-mandsværelser, inklusiv helpension. Stedet beskrives som et hyggeligt sted kun for sportsfolk, hvor der er roligt og gode faciliteter med både inden- og udendørs svømmestadion (50 meter) samt gode dryland faciliteter og fitnessområde. Stedet er ikke luksus hotelstandard, men simpelt og godt. Vi har været i dialog med en sjællandsk svømmeklub, som var på træningslejr på Arunda i efterårsferien 2018,  og de anbefaler stedet.

 

Træning foregår altså i 50 meter bassin 2 gange dagligt, og der vil også være dryland dagligt. Træningsbassinet ligger 1,8 km fra hotellet. Vi låner cykler til at transportere os frem og tilbage gennem et parkanlæg og langs en strandpromenade.

Málaga ligger på den spanske solkyst, og der vil være mulighed for at komme lidt rundt i byen, shoppe en anelse og komme på stranden. Der vil være en træningsfri dag til udflugt og socialt samvær. Strandtur og shopping mm. bliver organiseret, så ingen får lov at gå rundt selv.


Rejsetidspunkter:
Afrejse Billund: Søndag 13. oktober kl. 07.00. Ankomst Málaga kl. 10.45
Afrejse Málaga: Søndag 20. oktober kl. 11.40. Ankomst Billund kl. 15.25
Vi flyver med Norwegian, direkte fly begge veje. Bustransfer fra Ringe til Billund tur / retur er med i prisen. Vi vender tilbage med afrejse- og ankomsttidspunkter i Ringe.

Med på turen kommer trænerne på de fire K-hold. Desuden en ledergruppe på fire personer. Det er Gitte Hemmeløff, Tina Hertzog, Lars Borg Kristensen og Lars Mols.

Det er meget vigtigt, at I hjemme har tænkt igennem, at svømmerne skal have mod på en uge i udlandet uden forældre. Svømmerne skal være minimum 10 år for at deltage. Der vil blive indkaldt til forældremøde inden afrejse, hvor der vil blive udleveret informationsmateriale.

Samlet pris pr. deltager er ca. 6.000 kr. På grund af en sund økonomi i klubben, kan vi tilbyde en egenbetaling pr. svømmer på 3.500 kr. (alle får altså et tilskud på ca. 2.500 kr.) Der er nu en måned til at betale depositum på 1.500 kr. hvor I hjemme kan beslutte om barnet skal deltage. Restbeløbet skal betales 1 måned inden afrejse.

Tilmelding / betaling foregår på www.rsksvoem.dk, hvor I finder muligheden for tilmelding (og betaling) under overskriften "EVENT"

Hvis der er forældre som har spørgsmål til ovenstående er de velkomne til at kontakte undertegnede pr. mail lars_mols@hotmail.com eller på telefon 29 41 31 11

Venlig hilsen – og på bestyrelsens vegne,

Lars Mols

Tilmeldte
46 /46
Tilmeldingsfrist
08.02.2019
Tidspunkt
13.10.2019 kl. 04.00 - 20.10.2019 kl. 18.00
Sted
Málaga, Spanien
Pris
1500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Rutevejledning