Klubmodul henter siden
Motions- og Handikaphold
Motion og Handikaphold. | MHAN1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

MOTIONS- OG HANDIKAPHOLD


For alle - med og uden handikap
 
Handikapforeningen for Midtfyn, der har eksisteret siden Ringe Svømmehal blev indviet i 1974, er i sommeren 2022 overgået til Ringe Svømme-Klub. Handikapforeningen havde svømning to gange om ugen, og er gennem alle de mange år på fantastisk vis ledet og trænet af formand Leif Johansen (og hans kone Margit), der nu efter at være fyldt 80 år, gerne ser nye kræfter tage over. Og det er altså Ringe Svømme-Klub, der forsøger at følge op på traditionerne på bedste vis.
 
Svømning er en populær parasport for børn, unge og voksne, og kan dyrkes af alle uanset handicap og niveau. Vi forsøger at skabe faste rammer i svømningen og fortsat også dyrke det sociale samvær på holdet. 

OBS! Svømmere uden handikap er også velkomne på holdet. Både voksne og børn kan være med.
 
Mange svømmere med fysisk handicap oplever en øget bevægelsesfrihed i vandet, og samtidig kan svømning i varmt vand virke lindrende.
 
Der er mulighed for at svømme to gange om ugen:


Mandag: 15.30-16.30 er der adgang til det store og det lille bassin

               15:30-16.15 er der adgang til varmtvand


Torsdag: 15.00-16.00 er der adgang til det store              

               15:00-15.30 er der adgang til det lille bassin


Der er flere instruktører på kanten og i vandet, så alle kan få en god svømmetur. Eller måske blot en ”badetur”, fordi et ophold i det varme vand kan bestemt også virke rigtig godt på ondt i ryggen, dårlig muskulatur, nedsat funktion af dele af kroppen og meget andet.
 
Vi gør opmærksom på, at de tilmeldte selv skal kunne sørge for omklædning, vask under bruseren og finde vej ind i svømmehallen. Hvis du ikke selv kan klare dette er du meget velkommen til at have en ledsager/hjælper med (af samme køn som dig).
 
Der er ingen særlige omklædningsfaciliteter for handikappede ved svømmehallen i Ringe, men pengene til en helt ny bygning er afsat, og tegningerne er tæt på at være klar, så byggeriet kan starte. 

Der er en elektrisk kørestol med hejseanordning, så der er mulighed for at hejse en svømmer ned i et af bassinet – og selvfølgelig op igen!

 

Læs mere
Startdato
04.09.2023
Slutdato
29.04.2024
Tid/Sted
Mandag 15:30-16:15 Ringe Svømmehal, Ringe Mandag 15:30-16:30 Ringe Svømmehal, Ringe Torsdag 15:00-15:30 Ringe Svømmehal, Ringe Torsdag 15:00-16:00 Ringe Svømmehal, Ringe
Pris
135,00 kr.
87,00% rabat fratrukket.

Rutevejledning