Info

Sideløbende med svømmeskolen har vi også en konkurrenceafdeling for de bedre og mere målbevidste svømmere. Konkurrenceafdelingen består af følgende hold:

·        Ø-MAX (6-10 år)

·        Talenthold (6-12 år)

·        K2 (8-12 år)

·        K1 (10-? år)

·        K+ (12-? år)

·        KV (15-? år)

Fælles for alle holdene er, at det er ”lukkede” hold – det vil sige, at man kun kan deltage på holdene ved at blive udtaget af en træner. Vores konkurrencetrænere er flere gange om året rundt på klubbens øvrige hold for at se på talenterne – og holdenes egne trænere vil også kunne anbefale svømmere til konkurrenceholdene. Skulle du/I være interesseret i et af konkurrenceholdene, så tag endelig kontakt til Gitte Hemmeløff på konkurrence@rsksvoem.dk. Hun vil kunne fortælle mere om holdene samt arrangere en prøvetræning.

 

Talenthold

De børn, som har lysten og evnerne, vil få tilbudt at rykke op på talentholdet. Talentholdet er et separat hold og har træning 2-3 gange om ugen. Her arbejdes der videre med teknik, starter og vendinger, og der tilbydes desuden dryland-træning en gang om ugen. Dryland er styrketræning med fokus på de svømmerelaterede muskelgrupper. Vores dryland-programmer er udarbejdet i samarbejde med en fysioterapeut.

Som på Ø-MAX forventes det også på talentholdet, at svømmerne deltager i klubbens og FynSvøms stævner. Alt efter niveau og erfaringen kan man nu deltage i enten begynderstævnerne, FynBørn, eller de lidt større FynRundt stævner.  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ringe Svømmehal/Ringe

Rutevejledning