Info

Sideløbende med svømmeskolen har vi også en konkurrenceafdeling for de bedre og mere målbevidste svømmere. Konkurrenceafdelingen består af følgende hold:

·        Ø-MAX (6-10 år)

·        Talenthold (6-12 år)

·        K2 (8-12 år)

·        K1 (10-? år)

·        K+ (12-? år)

·        KV (15-? år)

Fælles for alle holdene er, at det er ”lukkede” hold – det vil sige, at man kun kan deltage på holdene ved at blive udtaget af en træner. Vores konkurrencetrænere er flere gange om året rundt på klubbens øvrige hold for at se på talenterne – og holdenes egne trænere vil også kunne anbefale svømmere til konkurrenceholdene. Skulle du/I være interesseret i et af konkurrenceholdene, så tag endelig kontakt til Gitte Hemmeløff på konkurrence@rsksvoem.dk. Hun vil kunne fortælle mere om holdene samt arrangere en prøvetræning.

Ø-MAX er et hold, som er lavet, for at både svømmer og træner kan se hinanden an. Svømmeren skal prøve, om svømning er noget for ham/hende, og træneren skal have mulighed for at se, om både lysten og evnerne er der til at kunne svømme konkurrencesvømning.
I første omgang betyder en plads på Ø-MAX, at man får tilbudt en ekstra træning om ugen ved siden af pladsen på sit almindelige Ø-hold. På Ø-MAX træner man videre inden for de 4 svømmearter, samt lærer en masse om teknik, starter og vendinger.

En del af at være med på Ø-MAX, er at deltage i stævner. Vi har i Ringe Svømme-Klub nogle årligt tilbagevendende stævner, som man forventes at deltage i. Desuden er der på Fyn et samarbejde mellem svømmeklubberne, som hedder FynSvøm. Her afholdes der også specielle begynderstævner, hvor der tages højde for børnenes alder og niveau.
Ø-MAX har træningstid samtidig med talentholdet, så der er flere muligheder for at få en ekstra gang træning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ringe Svømmehal/Ringe

Rutevejledning