Info

På dette hold skal pulsen lidt i vejret, man skal kunne mærke, at man har lavet noget, får kulør i ansigtet og kæmper med balancen. Men det skal samtidig være sjovt, udfordrende og dejligt.

Så kan du lide vand og lide at bevæge dig, så kom og vær med.

Holdet har fast instruktør.

Træningen vil være tilpasset holdets niveau, så alle kan være med. Der vil være genkendelig struktur fra gang til gang.

Holdet har 6-8 deltagere.

Der er to hold, det første hold er fortrinsvis for deltagere over 70 år og det andet hold er fortrinsvis for deltagere under 70 år.

Der vil være mulighed for praktisk hjælp i omklædningsrummet, men du skal kunne klare dig selv fysisk.
Det er mulighed for at sidde ned under omklædning også i baderummet.
Holdet mødes og afslutter på multitorvet ved svømmehallen.

Vi vil gøre meget for, at det bliver en god oplevelse at komme til træning, så medbring det gode humør.

Da dette er et helt nyt hold, har vi brug for din hjælp. Giv os gerne besked om, hvad der er godt og skidt, så vi kan tilpasse undervejs.

Holdene i svømmeklubben følger skolernes feriekalender.

Instruktør:
Sissel Madsen
Sissel er uddannet ergoterapeut og har viden om demenssygdomme gennem sit arbejde på Kallerupvej, som yder rådgivning til personer med demens og deres pårørende.

 
Læs mere

(D1V) Demenshold/Varmtvandsbassin
Tid/Sted
Onsdag 17:00-17:30 Ringe Svømmehal, Lil=Lille bassin. Bane 1,2,3
Træner: Sissel Madsen /
Startdato
30.10.2017
Slutdato
31.05.2018
Tilmeldte
0/8
Opr. Pris / Rabat
1400 kr. / 75%
Kort beskrivelse
På dette hold skal pulsen lidt i vejret, man skal kunne mærke, at man har lavet noget, får kulør i ansigtet og kæmper med balancen. Men det skal samtidig være sjovt, udfordrende og dejligt. Så kan du lide vand og lide at bevæge dig, så kom og vær med. Holdet har fast instruktør. Træningen vil være tilpasset holdets niveau, så alle kan være med. Der vil være genkendelig struktur fra gang til gang. Holdet har 6-8 deltagere. Der er to hold, det første hold er fortrinsvis for deltagere over 70 år og det andet hold er fortrinsvis for deltagere under 70 år. Der vil være mulighed for praktisk hjælp i omklædningsrummet, men du skal kunne klare dig selv fysisk. Det er mulighed for at sidde ned under omklædning også i baderummet. Holdet mødes og afslutter på multitorvet ved svømmehallen. Vi vil gøre meget for, at det bliver en god oplevelse at komme til træning, så medbring det gode humør. Da dette er et helt nyt hold, har vi brug for din hjælp. Giv os gerne besked om, hvad der er godt og skidt, så vi kan tilpasse undervejs. Holdene i svømmeklubben følger skolernes feriekalender. Instruktør: Sissel Madsen Sissel er uddannet ergoterapeut og har viden om demenssygdomme gennem sit arbejde på Kallerupvej, som yder rådgivning til personer med demens og deres pårørende.
Pris 75% rabat fratrukket.
350 kr.
Tilmeld

(D2V) Demenshold/Varmtvandsbassin
Tid/Sted
Onsdag 17:30-18:00 Ringe Svømmehal, Lil=Lille bassin. Bane 1,2,3
Træner: Sissel Madsen /
Startdato
30.10.2017
Slutdato
31.05.2018
Tilmeldte
0/8
Opr. Pris / Rabat
1400 kr. / 75%
Kort beskrivelse
Demenshold i varmtvandsbassin På dette hold skal pulsen lidt i vejret, man skal kunne mærke, at man har lavet noget, får kulør i ansigtet og kæmper med balancen. Men det skal samtidig være sjovt, udfordrende og dejligt. Så kan du lide vand og lide at bevæge dig, så kom og vær med. Holdet har fast instruktør. Træningen vil være tilpasset holdets niveau, så alle kan være med. Der vil være genkendelig struktur fra gang til gang. Holdet har 6-8 deltagere. Der er to hold, det første hold er fortrinsvis for deltagere over 70 år og det andet hold er fortrinsvis for deltagere under 70 år. Der vil være mulighed for praktisk hjælp i omklædningsrummet, men du skal kunne klare dig selv fysisk. Det er mulighed for at sidde ned under omklædning også i baderummet. Holdet mødes og afslutter på multitorvet ved svømmehallen. Vi vil gøre meget for, at det bliver en god oplevelse at komme til træning, så medbring det gode humør. Da dette er et helt nyt hold, har vi brug for din hjælp. Giv os gerne besked om, hvad der er godt og skidt, så vi kan tilpasse undervejs. Holdene i svømmeklubben følger skolernes feriekalender. Instruktør: Sissel Madsen Sissel er uddannet ergoterapeut og har viden om demenssygdomme gennem sit arbejde på Kallerupvej, som yder rådgivning til personer med demens og deres pårørende.
Pris 75% rabat fratrukket.
350 kr.
Tilmeld

Ringe Svømmehal/Lil=Lille bassin. Bane 1,2,3

Onsdag
1
2
3
4
5
6
7
8
17.00       DV D1V
17.05        350.-
17.10       
17.15       
17.20       
17.25       
17.30       DV D2V
17.35        350.-
17.40       
17.45       
17.50       
17.55       

Rutevejledning