Så sker det! Nu åbner shoppen op for bestilling af klubtøj, og som medlem på et af vores konkurrencehold, DRY-FIT, talenthold og som træner, har du ret til klubtøj.

For talenthold og DRY-FIT gælder det, at man får en klub t-shirt. Det er desuden muligt at bestille matchende shorts til en pris af 175,-.

For konkurrenceholdene og trænere gælder det, at man får en t-shirt og et par shorts. Man kan købe yderligere tøj, hvis man ønsker det.

Der er desuden mulighed for at købe klub-hoodie til kr. 250,-. Det er samme model som vi brugte sidste år. Som noget nyt, er der også mulighed for at købe matchende lange bukser til 200,-.

Desværre er den "gamle" Hummel-model udgået og vi har derfor været nødt til at gå nye veje. Den nye klubtrøje og shorts er af mærket Craft. Modellen hedder Mind - se mere på vores hjemmeside.

Intersport kommer forbi med prøver på det hele på tirsdag d. 2. oktober 2018 i tidsrummet 17-19. Det er på svømmetorvet det sker;-). Tøjet kan desuden prøves i Intersport Ringe frem til lørdag d. 6. oktober.

Shoppen er åben i tidsrummet 29. september til 14. oktober 2018.

Skriv endelig hvis der er spørgsmål. .

Med venlig hilsen

Gitte Hemmeløff

Bestyrelsen

Rutevejledning