Konkurrencehold 1 (K1) udtaget hold 


  • Piger ca. 12-20 år eller ældre. Drenge ca. 14-20 år eller ældre.

K1 er klubbens førstehold, og her er konkurrenceelementet helt centralt. Træningen foregår efter nyeste træningsmetoder, og med fokus på den enkeltes udvikling. På K1 begynder specialiseringen i én eller flere stilarter.

Udover vandtræning lægges der også stor vægt på landtræning, som både fokuserer på skadesforebyggelse, styrke og smidighed. Desuden kan anden træning aftales enkeltvis med træneren, f.eks. i Fitness eller lignende.

På K1 trænes der udelukkende frem mod stævner, som afhænger af den enkeltes kvalifikationer til disse. Træningen er tilrettelagt mod netop disse stævner, og fuldt fremmøde er derfor vigtigt for opnåelsen af de ønskede mål. Der kræves fuld forældreopbakning, så dagligdagen som konkurrencesvømmer i Ringe Svømme-Klub kan hænge sammen med skole og andet. Det forventes altså at svømning prioriteres både af svømmer og forældre, og at der tages aktivt del i livet i og omkring konkurrencesvømning i Ringe Svømme-Klub.

Som svømmer på K1 er man rollemodel for hele konkurrenceafdelingen. Det forventes at man er moden til at løfte denne opgave, og hjælpe andre i klubben, samt inspirere de yngre. Man skal være sit ansvar bevidst, og gøre sit bedste for at være gode rollemodeller for resten af svømmeklubben.

Link til informationer vedr. K1 :
 

Rutevejledning