Nordhorn pinsen 2024
Tidspunkt
19.05.2024 kl. 00.00 - 20.05.2024 kl. 24.00
Sted
Nordhorn, Tyskland
Beskrivelse


Pinsetur til Nordhorn den 17-20.maj 2024

Hej svømmere og forældre på K1, K2, KS og K+.

Så nærmer Pinsen sig og dermed den årlig tur til WASPO Nordhorns Internationale Pinse Svømmestævne for K1, K2, KS og K+ svømmere.

For de, der ikke har været med før, er der her lidt information.

Turen foregår med bus, og vi mødes ved svømmehallen fredag morgen, så I skal have fri fra skole og arbejde. Herefter pakker vi bussen og kører af sted. Vi holder nogle få pauser undervejs. Den første ved en grænsekiosk. Vi er hjemme sidst på mandagen CA. 18:00/19:00 - vi giver besked undervejs.

Vi bruger fredagen på at køre i bus til Nordhorn, som ligger ved den hollandske grænse, og er fremme først på aftenen. Lørdag og søndag svømmes konkurrence i udendørs 50 m bassin. Mandagen bruges på at pakke sammen og køre hjem igen.

Vi overnatter i telte, som vi selv medbringer, og trænerne hjælper med planlægning af dette, så alle har et sted at sove og et telt at sove i! 
Vi står selv for al forplejning, så derfor har vi brug for forældre, der vil planlægge madlavning, opvask, telte, grill, indkøb, være officials mv., og således påtage sig en del arbejde på turen.

Ved fælles hjælp plejer det at fungere godt.

Ud over 50 m bassinet, hvor konkurrencerne foregår, er der et udspringsbassin med vipper i flere højder, samt et bølgebassin, så der er også mulighed for at komme i vandet, selvom man ikke skal deltage i konkurrencer – hvis vejret tillader det.

Det plejer at være en rigtig god tur, hvor der ved siden af svømningen også er tid til at hygge sig og slappe af, og måske får vi igen i år en tur med bussen til Holland søndag aften.

Svømmere, der ønsker at deltage på turen, skal tilmelde og betale via vores hjemmeside. Se under events, hvor Nordhorn turen gerne skulle fremgå. Prisen for svømmere er 1000 kr. pr. person. Login med svømmerens login og adgangkode.

Ved tilmelding angives hvilke løb man ønsker at svømme via valgmenuerne. Der må max vælges 5 løb i alt (evt. 3 lørdag og så to om søndagen, eller omvendt). Snak evt. med trænerne hvis du er i tvivl.

Tilmelding skal ske senest den 27. april 2024.

For planlægningens skyld, er det nødvendigt, at de forældre, der har ønsker om at bidrage på turen, giver besked til Sonja Damsted Lidsey sonja.lidsey@gmail.com, så planlægningsmøde kan arrangeres og officialsvagter, madhold mv. kan fordeles. Angiv venligst navn på personer og om dommer/tidtager modul haves. Da vi er forpligtiget til at stille med officials til stævnet vil dette prioriteres i udvælgelse af forældre. 

Officials og madhjælp rejser gratis med.

Forplejning:

I skal selv medbringe mad og drikke til hele fredagen. På resten af turen spiser vi fælles i det store telt. Alle skal derfor medbringe en frossen ret eller kage. Der sendes en mail ud når tilmelding er afsluttet.


På vegne af

Sonja Damsted Lidsey

K-udvalget

40 58 08 25
 

 
Ringe Svømme-Klub