REMA1000 AquaCamp uge 26
Tidspunkt
30.06.2022 kl. 00.00 - 01.07.2022 kl. 24.00
Sted
Idrætscenter Midtfyn
Beskrivelse

En sjov, våd uge - i svømmehallen.

Hvis du er glad for vand og godt kan lide at bevæge dig (og er 6 - 12 år), så er REMA 1000 Aqua Camp lige noget for dig!

Det overordnede formål er at give de tilmeldte en god og alsidig oplevelse i vandet, samtidig med deltagerne får en dejlig uge i rigtig godt selskab med andre svømmeinteresserede børn – og instruktørerne.

Ringe Svømme-Klub arrangerer for 19.år i træk AquaCamp, og der er i år tre muligheder i skolernes sommerferie: 
Uge 26 (første uge af sommerferien)  5 dage
Uge 30 (næstsidste uge i sommerferien) 5 dage
Uge 31 (sidste uge i sommerferien) 5 dage

Vi leger og svømmer i svømmehallen (svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, fangelege og elementer fra synkro). Når vi ikke er i svømmehallen, er vi ude på græsset eller i hallen for at lege og hygge (Helst ude, hvis vejret tillader det). Hvis du ikke er den helt store vandhund, skal du ikke lade dig skræmme af svømmehallen. Vi ved, at ikke alle er lige trygge ved vandet, men du kan sagtens være med. Der er jo også det lille bassin! Vi har spisepause og hyggestunder i nabo-lokaler, og der er meget samvær med de andre tilmeldte søde unger, der kommer for at få en dejlig, oplevelsesrig uge

Hver dag byder på et nyt tema, med nye lege, som selvfølgelig passer til temaet. Og hver morgen vil du blive modtaget af en flok unge instruktører, som er klar til sjov og leg. Rigtig mange af de seneste års instruktører er klar igen, fordi de også synes, det er en stor oplevelse at være på AquaCamp. De glæder sig, lige som du gør! Et par af dem har nu været instruktør i 10 år...!

Lyder dette som noget for dig så tilmeld dig til REMA1000 Aqua Camp!

Normalt er REMA1000AquaCamp for børn, der er fyldt 7 år på første dag af campen. Vi har dog de sidste par år haft børn på 6 år med - og det er gået rigtig godt. Vi har derfor besluttet, at det også er muligt i år, at børn, der er født 6 år på første dag for AquaCamp, må deltage. Der gælder dog følgende:
a) De 6-årige børn skal være selvhjulpne (omklædning, bad, spisning…)
b) De 6-årige børn skal i forvejen være glade for vand og vant til at færdes i svømmehallen
c) De 6-årige børn kan ikke forvente, at der er ekstra ”voksen-tid” afsat til dem
Det skal ikke forstås, så de 6-årige bliver presset ud i en camp med opgaver, de ikke kan løse, eller kommer på dybt vand, hvis de ikke har lyst til det. Vi skal nok tage hensyn til alderen.  

Restriktioner i forhold til Corona:
Vi vil selvfølgelig overholde alle gældende restriktioner i forhold til corona. Vi forventer ikke, der restriktioner, når vi kommer frem til afholdelsen, men er klar til inddele i hold, spritte af, bære mundbind osv. for at gennemføre. Viser det sig, svømmehallen ikke er åben, men det omvendt er tilladt at afholde en camp, så gennemføres vores AquaCamp alligevel! Der bliver alligevel masser af VAND – bare på mange andre måder: Vand-stafet, vandballoner, vandrutsjebane, vandpistolleg, sæbebobler, frossen vand, vandflaskebowling, vandfarve, vand-eksperimenter og vandkamp. 
Skulle det helt utænkelige ske, at vi ikke må arrangere "noget som helst" - så betaler vi pengene tilbage, undtagen tilmeldingsgebyret.
 
Info:

Hvornår: Uge 26 (første uge af sommerferien) i Idrætscenter Midtfyn                              
Tid:
Alle dage fra kl. 09.00 – kl. 15.00
Pasning: Mulighed for ekstra tilkøb af pasning mellem 8.00 og 9.00 samt 15.00 og 16.00

Sted: Idrætscenter Midtfyn , Søvej 34, 5750 Ringe
Hvem: Børn i alderen 6 – 12 år (skal være fyldt 6 år før første dag på AquaCamp)

Tilmelding: Foregår samtidig med betaling på www.rsksvoem.dk 

Betaling: Foregår samtidig med tilmelding, pris:
995,- kr. for en uge – ind til 15.maj
1095,- kr. for en uge ved betaling 16.maj – 19.juni
1195,- kr. for en uge ved betaling efter 20.juni  (Vi kan ikke garantere, vi kan skaffe original goodibags til børn, der er tilmeldt i denne periode)

Gebyr: Tilmeldingsgebyr på 12,- kr.
Med i pris: Til samtlige deltagere er der goodiebags med overraskelser og en dejlig T-shirt. Desuden er der frokost, frugt og drikkelse hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes!


 Arrangør: Ringe Svømme-Klub

Nærmere informationer kan fås hos en af følgende: 

Katrine Hvistendahl: mail: katrine2212@gmail.com, tlf. 24 44 79 08
Ringe Svømme-Klubs formand, Troels Stubager:
stubager@midtfyn.net eller 28 11 24 88.

 

Ringe Svømme-Klub